24ores

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

για τους συνδρομητές του tvxs.gr:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_toggle title=”Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου”] Κάνε κλικ ΕΔΩ για να ορίσεις νέο κωδικό.
(Προσοχή: η σύνδεση στις συνδρομητικές υπηρεσίες  γίνεται με την διεύθυνση email που έχεις δηλώσει κατά την εγγραφή σου και με τον κωδικό χρήστη που έχεις δημιουργήσει) 
[/vc_toggle][vc_toggle title=”Αν είμαι παλιός συνδρομητής του tvxs.gr, πρέπει να κάνω καινούρια συνδρομή;”]Όχι, με την υφιστάμενη συνδρομή έχετε πρόσβαση σε όλες τις συνδρομητικές υπηρεσίες, ανάλογα με το πακέτο που είχατε επιλέξει. (Προσοχή: η σύνδεση στις συνδρομητικές υπηρεσίες  γίνεται με την διεύθυνση email που έχεις δηλώσει κατά την εγγραφή σου και με τον κωδικό χρήστη που έχεις δημιουργήσει) [/vc_toggle][vc_toggle title=”Με ποιο τρόπο συνδέομαι;”]Μόνο με τη διεύθυνση email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας και με τον κωδικό χρήστη που έχετε δημιουργήσει. Εφόσον συνδεθείτε μία φορά, στο μέλλον θα αναγνωρίζεται αυτόματα η ταυτότητά σας στη συγκεκριμένη συσκευή, με τη συγκατάθεσή σας. [/vc_toggle][vc_toggle title=”Γιατί είναι απαραίτητες οι συνδρομές στο tvxs.gr;”]Το tvxs.gr διαχειρίζεται από μια μη κερδοσκοπική εταιρία με μοναδικό αντικείμενο τη στήριξη και προαγωγή της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Δεν στηρίζεται από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα ή κυβερνητικές χρηματοδοτήσεις αλλά μόνο από τη δημοσιογραφική του ύλη και αξιοπιστία. Στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, η οικονομική στήριξη από το ίδιο το κοινό, είναι απαραίτητη για τη χρηματοδότηση της ερευνητικής δημοσιογραφίας και τη διατήρηση της ανεξάρτησίας του tvxs.gr
[/vc_toggle][vc_toggle title=”Ποια είναι τα προνόμια των συνδρομητών;”]Οι συνδρομητές του tvxs.gr, έχουν πρόσβαση σε επιπλέον αναλύσεις, συνεντεύξεις και έρευνες της δημοσιογραφικής ομάδας του tvxs.gr που είναι “κλειδωμένα”. Η βασική αυτή υπηρεσία παρέχεται με το χαμηλότερο ύψος συνδρομής για να είναι προσιτή στο μεγαλύτερο δυνατό κοινό. Τα πακέτα υψηλότερων συνδρομών έχουν διαβαθμισμένη πρόσβαση σε επιπλέον υπηρεσίες, ντοκιμαντέρ, πρωτοβουλίες και δράσεις, καθώς και δώρα.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Αν κάποιος δεν είναι συνδρομητής;”]Όσοι δεν επιθυμούν να είναι συνδρομητές συνεχίζουν να έχουν ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στην καθημερινή ειδησεογραφία, σε απόψεις και τις περισσότερες στήλες του tvxs.gr καθώς επίσης και στην εισαγωγή των “κλειδωμένων” άρθρων. Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις έκτακτης επικαιρότητας ή σοβαρών κρίσεων, η πρόσβαση στις σχετικές ειδήσεις είναι αυστηρά ελεύθερη.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Πώς μπορώ να διαχειριστώ ή να ακυρώσω τη συνδρομή μου;”]Κάνοντας κλικ ΕΔΩ και πατώντας “εμφάνιση” στην ενεργή συνδρομή σας, μπορείτε να τη διαχειριστείτε καθώς και να την ακυρώσετε, όποτε το επιθυμείτε.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Διαφωνώ – Επιθυμώ επιστροφή χρημάτων”]Στείλτε το αίτημα σας στη διεύθυνση info@s.24ores.gr και το αρμόδιο τμήμα θα αναλάβει να το διεκπεραιώσει και να σας ενημερώσει

 

 

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Μπορώ να κάνω δωρεά χωρίς να είμαι συνδρομητής;”]Ναι, μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα το ποσό που επιθυμείτε και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ανεξάρτητα αν έχετε προμηθευτεί κάποιο πακέτο συνδρομής ή όχι. Για την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής αρκεί η αγορά συνδρομής ή δωρεάς ή και των δύο.

 

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Ποια στοιχεία συμπληρώνω και γιατί συλλέγονται;”]Κατά την εγγραφή σας, δίνετε τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία για την αντιστοίχιση της συνδρομής σας με φυσικό πρόσωπο, προκειμένου να εκδοθεί η σχετική απόδειξη. Επίσης, μόνο για την περίπτωση που πρέπει να σας αποσταλεί κάποιο δώρο ή φυσικό προϊόν, συμπληρώνετε τα στοιχεία της ταχυδρομικής αποστολής, που διαβιβάζονται στον πάροχο ταχυδρομικών υπηρεσιών και χρησιμοποιούνται αυστηρά και μόνο για την παράδοση.

 

 

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Οι συναλλαγές φορολογούνται:”]Για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε με το tvxs.gr, εκδίδεται το αντίστοιχο φορολογικό στοιχείο και σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά, παράλληλα με το μήνυμα επιβεβαίωσης.

 

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Θα χρεωθώ με μεταφορικά για την αποστολή των δώρων;”]Όχι, για όλους τους προορισμούς εντός της Ελλάδας, τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Μόνο για τους/τις κατοίκους του εξωτερικού, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με εταιρεία της επιλογής τους και δική τους χρέωση.

 

 

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Τι είναι οι όροι χρήσης και πολιτική απορρήτου;”]Με την εγγραφή σας στις συνδρομητικές υπηρεσίες δώσατε τη συγκατάθεσή σας και αναγνωρίσατε ότι λάβατε γνώση και συμφωνείτε. Οι όροι χρήσης και η πολιτική απορρήτου αποτελούν τη συμμόρφωσή της ιστοσελίδας και των χρηστών με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων καθώς και με τους όρους που διέπουν τη χρήση της ιστοσελίδας και των συναλλαγών με αυτήν. Γι΄αυτό συνιστούμε να διαβάζονται από όλους τους/τις χρήστες.

 

 

[/vc_toggle][vc_column_text]

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]