Η φωτογραφία με τον σερβιτόρο μέχρι το λαιμό σχεδόν μέσα στη θάλασσα να προσπαθεί να σερβίρει πελάτες που λιάζονται σε πλωτές κατασκευές βρίθει συνειρμών, σκέψεων και μηνυμάτων. Το πρώτο επίπεδο των εντυπώσεων είναι αναμφίβολα αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο. Είναι νόμιμο να σερβίρονται πελάτες, όχι στον φυσικό χώρο που καταλαμβάνει μια επιχείρηση εστίασης, αλλά σε πλωτές […]
Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο άρθρο θα πρέπει να αποκτήσετε κάποια συνδρομή. Διαλέξτε το πλάνο της εδώ. Εάν είστε ήδη συνδρομητής κάντε log in