«Είδος πολυτελείας» φαίνεται πως έχει καταστεί πλέον για τα περισσότερα νοικοκυριά το κρέας, καθώς η έκρηξη της ακρίβειας καθιστά σχεδόν απαγορευτική την κατανάλωσή του. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Eurostat, οι αυξήσεις στο κρέας στην Ελλάδα άγγιξαν το 20%, την ώρα που ο μέσος όρος της Ευρωζώνης είναι 15,5%. Μόνο η Πορτογαλία ανταγωνίζεται την Ελλάδα στις […]
Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο άρθρο θα πρέπει να αποκτήσετε κάποια συνδρομή. Διαλέξτε το πλάνο της εδώ. Εάν είστε ήδη συνδρομητής κάντε log in