«Μπορεί κάποιοι να βλέπουν το μαγαζί με κόσμο και να νομίζουν ότι βγάζουμε πολλά λεφτά. Πλέον μας μένει ένας συμπαθητικός μισθός και αν», μου είπε τις προάλλες ιδιοκτήτης καφέ-μπαρ στο κέντρο της Αθήνας. Με την συντριπτική πλειοψηφία αγαθών και υπηρεσιών να έχουν ακριβύνει τον τελευταίο ένα χρόνο, η εστίαση δέχεται και σχεδόν αναπόφευκτα αναπαράγει την […]
Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο άρθρο θα πρέπει να αποκτήσετε κάποια συνδρομή. Διαλέξτε το πλάνο της εδώ. Εάν είστε ήδη συνδρομητής κάντε log in