24ores

Πάσχα: Προσοχή σε κρέας και κόκκινα αυγά – Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ

Οδηγίες εξέδωσε ο ΕΟΔΥ για το πώς να συντηρήσουμε και μέχρι πότε μπορούμε να καταναλώσουμε τα κόκκινα αυγά και το κρέας, που συνοδεύουν παραδοσιακά το πασχαλινό τραπέζι. Αναλυτικά οι οδηγίες του ΕΟΔΥ: Τα αυγά δεν πρέπει να παραμένουν σε θερμοκρασία δωματίου περισσότερο από 2 ώρες. Διατηρήστε τα αυγά που έχουν βράσει επαρκώς (σφιχτά) στο ψυγείο […]

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο άρθρο θα πρέπει να αποκτήσετε κάποια συνδρομή. Διαλέξτε το πλάνο της εδώ. Εάν είστε ήδη συνδρομητής κάντε log in