24ores

Έτοιμο το τεχνητό κρέας: Πράσινη επανάσταση ή πράσινα άλογα;

Τη δημιουργία του πρώτου τεχνητού μοσχαρίσιου φιλέτου ανακοίνωσαν την Πέμπτη ερευνητές του Πανεπιστημίου του Νιούκαστλ στη Βρετανία, οι οποίοι έχουν ιδρύσει την εταιρεία 3D Bio-Tissues ώστε να αξιοποιηθεί εμπορικά αυτή η τεχνολογία. Σύμφωνα με την εταιρεία, το φιλέτο αυτό έχει την ίδια όψη, υφή και γεύση με το φυσικό και μάλιστα όταν μαγειρεύεται στο τηγάνι […]

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο άρθρο θα πρέπει να αποκτήσετε κάποια συνδρομή. Διαλέξτε το πλάνο της εδώ. Εάν είστε ήδη συνδρομητής κάντε log in