Το πρόβλημα του Food Waste είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο για το οποίο, τα επίσημα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι το ένα τρίτο της συνολικής ποσότητας φαγητού που παράγεται με σκοπό την ανθρώπινη κατανάλωση, καταλήγει στα σκουπίδια. Όπως αναφέρει ρεπορταζ του ieidiseis και η Ελένη Μπορμπόλη με σχετική αναφορά που δημοσιεύτηκε στον εκδότη επιστημονικών περιοδικών «MDPI», η Ελλάδα κατέχει […]
Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο άρθρο θα πρέπει να αποκτήσετε κάποια συνδρομή. Διαλέξτε το πλάνο της εδώ. Εάν είστε ήδη συνδρομητής κάντε log in