24ores

Κίνδυνος από αλλαντικά; Έρευνα συνδέει ουσία τους με τον καρκίνο

Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από τη Γαλλία για τους απανταχού λάτρεις των αλλαντικών, όπως το ζαμπόν, μπέικον, λουκάνικα κτλ. Η εθνική Υπηρεσία Υγειονομικής Ασφάλειας Περιβάλλοντος και Εργασίας της Γαλλίας (ANSES) επιβεβαίωσε ότι τα νιτρώδη/νιτρικά άλατα που περιέχονται στις εν λόγω λιχουδιές συνδέονται άμεσα με την πρόκληση καρκίνου του εντέρου. Πλέον οι αρχές εξετάζουν […]

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο άρθρο θα πρέπει να αποκτήσετε κάποια συνδρομή. Διαλέξτε το πλάνο της εδώ. Εάν είστε ήδη συνδρομητής κάντε log in