Την πιθανότητα να προκαλέσουν βλάβες σε τμήματα του ανθρώπινου εντέρου οι χρωστικές που περιέχουν τα τρόφιμα εξέτασε νέα μελέτη ερευνητών των Πανεπιστημίων Κορνέλ και Μπινγκχάμπτον που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Αntioxidants». Ο κύριος συγγραφέας της μελέτης, αναπληρωτής καθηγητής Επιστήμης της Διατροφής στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ Ελαντ Τάκο σημείωσε ότι «Ανακαλύψαμε ότι συγκεκριμένα νανοσωματίδια – νανοσωματίδια του διοξειδίου […]
Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο άρθρο θα πρέπει να αποκτήσετε κάποια συνδρομή. Διαλέξτε το πλάνο της εδώ. Εάν είστε ήδη συνδρομητής κάντε log in